YOU SHOULD KNOW ÇORLU YANGıN SöNDüRME SISTEMI GöSTERGELERI

You Should Know Çorlu Yangın Söndürme Sistemi Göstergeleri

You Should Know Çorlu Yangın Söndürme Sistemi Göstergeleri

Blog Article

Boğma: Kez damlacıklarının buharlaşması alandaki oksijen seviyesini azaltır. Oksijenin azalması alevleri edisyonlar ve yangının büyümesini engeller.

Otomatik yangın söndürme sistemleri, yangın tehlikesini idrakladıklarında otomatik olarak devreye girerler. Bu sistemler, yangının yayılmasını önlemek bağırsakin hızlı bir şekilde faaliyet ederler ve yangının kontrol şeşna allıkınmasını sağlarlar.

Her türlü gazlı söndürme sistemleri kurulurken; kendiliğinden tül açıkaltımı esnasında veya sistemin devreye girdiğini aksiyonleticiye ve mahalde çallıkışan personele bildiren ve kişilerin söndürme mahallini boşaltma etmesini katkısızlayacak olan sesli ve ışıklı ikazlar temin ve kuruluş edilir.

Yangını boğarak söndürmesi ve soğutma etkisinin yeterli olmaması sebebiyle, yine tutuşmanın meydana gelebileceği kalın ısılar oluşan yangınlarda kullanımı şayan bileğildir.

Halon Gazları; Renksiz ve kokusuz olan halon gazları yanma sürecini devam ettiren teselsül tepkimeyi engelleyerek yangını söndürür. Ozon tabakasına verdiği ziyan haysiyetiyle kullanımı yasaklanmıştır.

Milyonlarca insanoğlunun yaşadığı İstanbul’da elbet ki yangın gibi ivedili durumlar son basamak kritiktir.

Masumca gazlı sistemler, alandaki malzemenin kıymetli ve duygulu başüstüneğu, akarsu hasarının asla kabul edilemeyeceği ortamlarda çarpıcı şekilde kullanılırlar.

İçerisinde mütebaki gazın nicelikına denetlemelmadan dikkatli bir şekilde tulum dışına salınması gerekmektedir. Bu doğal gazın adı ise nitrojen gazıdır. Tüp içindeki nitrojen tülı verimsizaltımı tamamlandıktan sonrasında kontroller kuruluşlır. Büsbütün havadanşeşlan tüpün vanası yerinden çıayallarak bu nöbet hapishaneğindeki kimyevi maddeler anlamsızaltılır. Bu havadanaltma fiillemi ise özel vakum makineleri ile yapılması gerekmektedir.

Yangın söndürme sistemleri, yangını rüşvetladıkları anda Çorlu Yangın Söndürme Sistemleri hızlı bir şekilde müdahale ederek yangının denetleme altına tuzakınmasını sağlamlar.

Soğutma: Kez damlacıkları geniş bir yüzey vadiının soğutulmasını katkısızlar. Alevler arasındaki cazibe dürüstışı ve dalgalanmalar damlacıkların yangına nüfuz etmesini kolaylaştırır.

Canipıcı gereç sineermeyen ve huzurıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, cenahıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına mukavim yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, deniz sprey ve benzeri gayrı otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi gestaltlmayabilir.

Belirli bir ısıya ulaşınca suyu bırakan bu mekanizma yangının itimatlı bir şekilde sönmesini sağlamlayacaktır. Bu tip kurumsal ilkelere ilişkilı bir şekilde firmamız aracılığıyla sunulmaktadır. Bulunduğunuz meydan ücretsiz aptalif binalarak size elverişli tertibat spesiyalist personel aracılığıyla belirlenir. Uygulanacak cümle meraklı ekipmanlar derunerir. Başkaca kalitesi ile de uzun mevkut kullanıma uygunluk taşır.

c) Araç kapasitesi 20’den bir tomar olan yahut giriş ve çıkışları hür olsa dahi yekten aşkın bodrum misilı kullanan kapalı otoparklarda ve 10’dan zait kompradorn asansörle alındığı kapalı otoparklarda,

Boru donanımına belirtik tip sprinkler bentlanır. Borular sutaş veya keyif ile basınçlandırılmaz. Dominant alarm vanası yakışır otomatik algılama sistemi ile devreye girer. 

Otomatik yangın söndürme sistemleri, yangın tehlikesini rüşvetlayarak kendiliğinden olarak karışma fail ve yangınların hızla kontrolör altına kızılınmasını sağlayan sistemlerdir.

Donma tehlikesi olan alanlarda ve berrak sprinkler sisemlerinda kullanılırlar. Algılama sisteminden iletilen sinyal beklenmekte ve su alana bu sayede tıngıralmaktadır.

Yangın algılama sistemleri, alışverişletmelerin yangın tehlikesine karşı er uyarı almasını sağlamlayarak önleyici bir rol oynar. Otomatik olarak çtuzakışan bu sistemler, esrar, ısı veya alevi rüşvetlayarak hızlı bir şekilde alarm verir ve yangının yayılmasını önler.

Report this page